Quicklink added to a new Group not appearing in User's view - JoomlArt
Summer Sale: 20% OFF. Coupon: JASUMMER Buy Now
JA Mood Social Template Preview is here View Preview

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • vtpages Developer
    #1042488

    Joomla v. 3.7.2 and JA Admin template 1.0.5. New install, just doing the configuration. Have two relevant groups/users in the site: me (Super User), and client (Manager). In the Dashboard Manager, went to the tab for "Quicklinks"; clicked "Add New Group" button, named the group "Newsletter", and set "Show on" to Manager. Dragged-and-dropped several Acymailing quicklinks from the right pane into the left into the new "Newsletter" group. But when I go back to the Dashboard and View As "Manager", although the "Newsletter" group does show there, there are no quicklinks appearing. Rather, it says "No quicklink assigned to the group". What did I do wrong? Thanks in advance.

    Saguaros Moderator
    #1042752

    Hi,

    The provided admin account doesn’t work, could you check again?

    vtpages Developer
    #1042801
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1042957
    This reply has been marked as private.
    vtpages Developer
    #1043323
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1043385
    This reply has been marked as private.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 5 days, 22 hours ago.

You must be logged in to reply to this topic.