Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • fbernardello Friend
    #874174

    Dear Support,
    I set the module to unlock the hidden content after a Facebook Like.
    The like is registered, but the locked content doesn’t appear.
    I have an error message (see attachment) :

    The module mod_jasocial_locker is not published (but it is), or you don’t have access, or it’s not assigned to a menu-voice.

    Regards,
    Federico


    1. social-locker
    Pankaj Sharma Moderator
    #875113

    Hi
    Could u edit your first post and submit your site super user details and the url of page where i can check this error .

    vogdux Friend
    #905469

    The same problem and the same error.
    This is solved individually?
    http://vogdux.ru/index.php/photos/project

    Pankaj Sharma Moderator
    #905959

    Hi vogdux
    Kindly post your site super user admin details via Private reply . So we can take a look on the configuration of module to detect this problem.

    vogdux Friend
    #908390
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #908533

    Hi
    checked the module on your site with public FB ID and urls and its working fine . You can check the Module name : TEST and publish it there is no issue .

    I suggest you to configure the module as given in this doc and add correct FB APP ID and other urls .

    vogdux Friend
    #908967

    Thanks for the help.
    Empirically, it was found out that the unit works ONLY when it is displayed on all pages. The problem arises when you try to display it on only one page.

    But the second part of the question remains. It does not work Like on Facebook, although it is listed in the settings. Correct ID Facebook Set.

    Pankaj Sharma Moderator
    #909015

    Hi
    Kindly check your Facebook App ID , i am getting invalid app id error in the browser console > http://prntscr.com/ao0qwm
    Also i enabled it only for Project page and disabled the FB option .
    Check current API key : http://graph.facebook.com/100004669026866
    Regarding the issue with Page assignments/FB button work i am sending this issue to development team For further investigation and fix .

    vogdux Friend
    #909335
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #909991

    Hi The Facebook button not showing due the template styles . Add below code in custom.css file in your /template/css folder to show the button .

    .btn-social btn-facebook .fb_iframe_widget, .fb_iframe_widget span, .fb_iframe_widget iframe[style] 
    { min-width: 80px; width: 100% !important;}

    You Need to Add Facebook Application ID not Facebook page id . this is reason it not working . At present there is a demo id used and when u add above code you can see the button will show fine .

    For the Module assignment i referred the issue to development team they are checking it .
    Kindly wait for the fix for this issue , till u can use it for all pages.

    vogdux Friend
    #916283

    demo id
    201945299866228
    ?

    Luna Garden Moderator
    #917386

    Hi Vogdux,

    Try this package and tell me the result.

    Just use Facebook Application ID, ( you can get it by go to: https://developers.facebook.com/ login and go to Your App >> copy the ID)


Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

This topic contains 11 replies, has 4 voices, and was last updated by  Luna Garden 3 years ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum