Joomla 3.7 update status - JoomlArt
League Bundle $1335 $499 Buy Now
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 128 total)
  • Author
    Posts
  • Arvind Chauhan Moderator
    #1029500

    Hi Guys,

    I see that Joomla 3.7 update is causing issues with our templates. We did test randomly the Joomla 3.7 RC2 and I was told that there would be no issues.

    Please do not update to Joomla 3.7 without taking backup. We are already working overtime to test and release updates. Expect the rollout to happen in the next week.

    Regards

    Arvind

    isipedia Friend
    #1029529

    Yes, in my case, with Purity III template, the bugs are:

    1) the collapsed menu disappears on mobile devices. And
    2) the "up to top" button disappears

    If I discover new errors, I’ll let you know.

    Thanks.

    downunder JATC
    #1029567

    The latest Company Template is really wrong. The images all appear on the home page in one block without masks or scaling.

    gromxy Friend
    #1029587

    Yes, in my case, with Purity III template, the bugs are:

    1) the collapsed menu disappears on mobile devices. And
    2) the "up to top" button disappears

    If I discover new errors, I’ll let you know.

    Thanks.

    it seems that after upgrading Joomla to version 3.7.0 absence fonts fontawesome in purity 3…probably because of this and the button up was gone and the rest of the fontawesome icon(( how it fix who nows?

    Ch1vpH Developer
    #1029595

    Just logged in to see what the Procol was on this 3.7 update! Thanks for the letting us know I was wondering what was needed to do from our end!!

    isabelgica JATC
    #1029629

    Hi,

    with regard to tpl Magz the issues are (so far):

    • disappearing of the buttons search, subscribe, hamburger menu, top.. (fontawesome I assume)
    • and another font-display for the cat. headers..

    thx!
    p.s. I attach a screenshot…


    1. Magz-Jv370
    joomdrew JATC
    #1029642

    JA_Mono seems to be affected as well….

    • This reply was modified 3 weeks, 3 days ago by  joomdrew.
    • This reply was modified 3 weeks, 3 days ago by  joomdrew.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    thomasrunge JATCJAEC
    #1029653

    JA_Helathcare with the slideshow is a mess as well. Not sure if related to Joomla 3.7, but images do not appear in slideshow but one over the other… looks like crap.
    http://www.gratia-inc.com

    hugopatricio JATCJAEC
    #1029692

    Ha desaparecido completamente la página de inicio. Con University.
    http://www.lasalleriobamba.org

    • This reply was modified 3 weeks, 3 days ago by  hugopatricio.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    amihai86 JAEC
    #1029694

    Hi,
    Please check Purity iii optimize JS and CSS on Joomla 3.7
    Before the upgrade, I cleared the t3-assets folder, and now I can not create the optimized css and js.
    Besides of this the only problem that I have is with fontawesome icons on off canvas menu.
    Anything else works great.
    THX

    Kloeckner JATC
    #1029698

    hi,
    ja directory is affected as well… see the Menu…
    rgds
    william

    afn Friend
    #1029742

    t3 & Purity III doesn’t work properly over Joomla 3.7.0
    Check out my error notification in the attachment below


    1. PrintScreen
    mojatu JATC
    #1029746

    I updates my site in which we use Ja Teline V and the contents are missing the top section including menus and top images with the message – Class ‘JATemplateHelper’ not found in Joomla. Please help

    Sorry I have resolved the problem. Thanks

    • This reply was modified 3 weeks, 2 days ago by  mojatu. Reason: Sorry I have resolved the problem. Thanks
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.

    1. Templateproblem
    gromxy Friend
    #1029775

    Purity III. I noticed that if you disable only optimized css, fontawesome icons start to work normally. Or if you enable Development Mode, then also fontawesome icons are working properly

    • This reply was modified 3 weeks, 2 days ago by  gromxy.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    • This reply was modified 1 week, 5 days ago by  Saguaros.
    sparkktv JATC
    #1029787

    The templates all seem to work if you click off Optimize CSS or click on Dev Mode. The problem is in the Optimize CSS somewhere because Dev Mode does the same thing basically in turning it off. Websites work perfect after that is turned off…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 128 total)

This topic contains 126 replies, has 87 voices, and was last updated by  gardenho 8 minutes ago.

You must be logged in to reply to this topic.