Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 242 total)
  • Author
    Posts
  • folamour Friend
    #405954

    Hi Hung, sorry i was out part of the day, i’ll check your comment, i’m sorry but i dont found the same result, i’ve restored the flux to RSS, empty the cache, and saved the file directly here is what i have in this f…. file…

    [/URL]

    but nothing is displayed, i’m not a html or rss specialist but this look good (was not able to attach file sorry)

    fade2gray Friend
    #405957

    <em>@folamour 259361 wrote:</em><blockquote>(was not able to attach file sorry)</blockquote>

    Rename file to index.xml.txt before attaching it.

    fade2gray Friend
    fade2gray Friend
    #405962

    @folamour

    Maybe “Internationales & France” should be “Internationales & France”

    fade2gray Friend
    #405963

    @moderator/administrator

    Edit post functionality is broken all of the sudden.

    folamour Friend
    #405985

    Hello fade2gray the file is attached,

    what i found the that the text you mentioned is in the description of my site,

    [/URL]

    that is perhaps a clue…


    1. index.xml_.rar
    folamour Friend
    #405995

    Hi its ok i have removed the ” & ” and all is ok, thanks you all for your help and my apologize to nhat one more time,

    did someone have a good commentary add on to suggest me for joomla 1.7 as ja comment is no more supported ???

    thanks a lot for you wonderfull job,

    folamour,

    kobenes Friend
    #405998

    <em>@folamour 259411 wrote:</em><blockquote>Hi its ok i have removed the ” & ” and all is ok, thanks you all for your help and my apologize to nhat one more time,

    did someone have a good commentary add on to suggest me for joomla 1.7 as ja comment is no more supported ???

    thanks a lot for you wonderfull job,

    folamour,</blockquote>
    Udja Comments is a good alternative, maybe you can like it…

    folamour Friend
    #406062

    I’ve got a look at udja comment but there is no captcha other componet is not so shiny as ja comment, i’m only facing a cosmetic bug that we have faced and eradicated with ease by the past, http://www.crashdebuglab.fr/index.php/divers/2-les-senateurs-americains-proposent-loctroi-dun-bouton-darret-durgence-dinternet-au-president

    why are you unable to get out this bug? ja comment seem to be the best commentary avialable around there…. and he seem not to surfer so much of joomla 1.7…

    arg, that sound lame for me, i will have to spend 24 euros back if i want some comments and not be spamed,

    folamour Friend
    #406447

    It seem a bit calm on JA purity II bug thread no 🙂 ??? sorry but i dont have saw this error before because i don’t use internet explorer 9, the issue seem to be also on GSM (using internal navigator)

    i cannot explain it…

    here the fact,

    here on firefox 5.02 all is fine,

    [/URL]

    but on other browser (internet explorer 9) what ever i do, i’ll get a carriage return before the last word at end of the top menu lign. :(( at “foreing visitor” on top

    [/URL]

    the part of the template modified for this custom width is layout.css

    /* MAIN LAYOUT DIVS
    ——————————————————— */
    .wrap { width: 100%; clear: both; }
    .main { width: 1137px; max-width: 1137px; margin: 0 auto; position: relative;}

    width as been set to FIXED and according to 1137 (who is perfect to fit the end of the text)

    I was willing to not touch this file, but as i was facing this bug I also modified /templates/ja_purity_ii/core/etc/profiles/default.ini

    to get it set to 1137

    …..screen_fixed_width=”1137″….

    No luck on IE, still the return carriage…

    i know there is a subroutine display in the template for IE it must be in this way, but i’m unable to dig it, i’ll don’t know this coding.

    50% percent of users still use IE, so… sorry to borry you…

    but please, if you have some time to take a look, i will be really grateful http://www.crashdebug.fr

    If you want i’ll open a “pure” case and give you the keys…

    have a sweet day,

    Folamour,

    folamour Friend
    #406749

    The bug of the day, error in synchronisation of site and browser hang, cache issue or i dont know…

    if the cache of JA Purity II is Enabled, the visitor counter (vcnt) is not updated, i have to clear joomla cache manualy and he’s get updated,

    in anycase when using IE9 and loading page with video like : http://www.crashdebug.fr/index.php/loisirss/musique/2809-rockin-squat

    if you play a video/song the video goes on, but after some sec, the audio continue and the display is frozen (look at the world map she’s blocked)

    even activating the cache or not,

    on fire fox 5.02 the display is fluid, no issue but compter is not accurate if cache is enabled,

    other user ww told me that they got synchronisation issue… the reload page counter as increase of 60%

    as usual : hope you can help, sorry joomlart team, this is for the community who will face the same issue ; )))

    kind regards,

    Folamour,

    minibi Friend
    #419748

    Hi everyone. I installed fresh joomla 1.71 (ENG) and after that I installed JM_Business template and plugin. After that I validated my site with W3org validator. It found ‘bugs’ in <head> section. The bugs are caused of this two lines:

    <title>Home</title>
    <link href=”/sejmik/0″ <=”<” /> – this line
    <link href=”/sejmik/1″ <=”<” /> – this line

    I searched this two lines in some other Joomla instalation and it seems to me tha this two lines are RSS and favicon. How cane I fix it?
    When I set the default joomla template the validation process is fine.

    steinar Friend
    #419784

    <em>@minibi 276432 wrote:</em><blockquote>and after that I installed JM_Business template and plugin.</blockquote>

    Hello minibi. JM Business is not a Joomla template. JM denotes Magento. And it is for paying members only. How did you come across it?

    minibi Friend
    #419791

    <em>@steinar 276475 wrote:</em><blockquote>Hello minibi. JM Business is not a Joomla template. JM denotes Magento. And it is for paying members only. How did you come across it?</blockquote>

    That’s strange. In template panel it’s named jm_business (see attachment). Searching your site (probably) I came across a ZIP file named “TEMPLATE_jm_business_UNZIP_first_J17a”. The template and plugin was in a package.


    1. jm_business_templates
    minibi Friend
    #419796

    <em>@steinar 276475 wrote:</em><blockquote>Hello minibi. JM Business is not a Joomla template. JM denotes Magento. And it is for paying members only. How did you come across it?</blockquote>

    Maybe, calling it ‘template’ was wrong. On the joomlart.com site it’s called framework http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=cat&id=361.

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 242 total)

This topic contains 241 replies, has 90 voices, and was last updated by  Hung Dinh 4 years, 9 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum