Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • stazzy Friend
    #205654

    Happy sunday admin. Hav a little problem with my date. its wrong with hours. Pls help.

    Ninja Lead Moderator
    #567618

    Can you give me an example? I will help you to check it directly on your site.

    Ninja Lead Moderator
    #732728

    Can you give me an example? I will help you to check it directly on your site.

    stazzy Friend
    #567714

    Sir i just posted this now and its sayin -1 day ago. view pic


    1. Screenshot_1
    stazzy Friend
    #567715

    the blue arrow time just changed to 21st few mins ago instead of like 6hrs ago. While the red shows last post as 7pm instead of 6am. Its 6:17am now and am in nigeria.


    1. Screenshot_2
    Ninja Lead Moderator
    #567739

    This is not bug, if you want to show the hour correctly, you have to config server time the same with time zone on your site.

    + Server time, you have to check with system admin of your hosting

    + Time zone on your site, you have to set it from backend site


    1. Screen-Shot-2015-04-21-at-15.51.35
    Ninja Lead Moderator
    #732846

    This is not bug, if you want to show the hour correctly, you have to config server time the same with time zone on your site.

    + Server time, you have to check with system admin of your hosting

    + Time zone on your site, you have to set it from backend site

    stazzy Friend
    #567768

    Sir i hav monitored the post and noticed it is delayed by 6hrs. So after posting it post as 6pm instead of the current time. I guess its a bug pls help me fix it. Thanks

    stazzy Friend
    #732875

    Sir i hav monitored the post and noticed it is delayed by 6hrs. So after posting it post as 6pm instead of the current time. I guess its a bug pls help me fix it. Thanks

    Ninja Lead Moderator
    #567836

    Did you see my posted #5?

    About AGO time in article on your site, it gets time from server time and time zone set on your site.

    stazzy Friend
    #567842

    It has been fixed from the server time. Thanks

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  stazzy 5 years, 5 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum