Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • dcasmr Friend
    #176350

    Hi,
    I need urgent help to get the news articles on my JA Teline IV pro to display. When I click on an article, nothing happens.
    Thanks
    See below: http://www.lestratege.net

    pavit Moderator
    #449518

    Hi

    I have checked the ja_news_pro module and it’s working fine by my side

    Maybe you have solved your issue now ?

    dcasmr Friend
    #449523

    Hello,
    No…Yes the module seems to work, BUT when you click on an article it does NOT open. I wanted the behavior of the demo whereby
    you can hoover on a rticle and then click to open and read it.
    Thanks

    pavit Moderator
    #449526

    Sorry but i can open the article without problems look here

    Maybe we are talking about two different things ?

    dcasmr Friend
    #449530

    Hello,
    Thanks…but I was not referring to those.. I am including a screen shot here with arrows:

    Thanks


    1. screen
    pavit Moderator
    #449531

    I’m sorry but this is not a joomlart module, i don’t know how that module was configured

    Try to ask at the support where that module was developed here the link

    Regards

    dcasmr Friend
    #449535

    Hello,
    Actually it comes with Teline IV when you do a full install of the template.
    Thanks

    pavit Moderator
    #449541

    You are sure of this ? you mean that this module is included in the quickstart package ?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  pavit 12 years, 1 month ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum