Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • svandena JATC
    #1061675

    Using a copy of the blog layout, the text on the page is full width (in other words all the way against the left edge of the window). For example, see http://navarrecert.org/index.php/login.

    I’m sure I simply missed a setting or instruction somewhere, but I need to find out how to move the text from off of the edge of the window. Can someone point me in the right direction?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1061692

    Hi
    Can you share the URL of site and a screenshot of issue,
    The URL you shared is a login page only.

    Regards

    svandena JATC
    #1061731

    It occurs on the login page. The text is all the way against the far left side of the window. But another page would be http://navarrecert.org/index.php/about-us/vrc.

    Pankaj Sharma Moderator
    #1061736

    Hi
    On the demo site, we used container block in the main body section.
    See this http://prntscr.com/gkk040
    container class, on your site you customised the layout files of the main body and removed the container class.
    This is why it is showing in full width.

    Regards

    svandena JATC
    #1061738

    I don’t remember customizing, but, yup, that would make perfect sense. Where is the file found so I can make the correction?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1061749

    Hi
    Kindly check the tpls/blocks folder for the main body files.
    You can download the fresh template package and compare the files.

    Regards

    svandena JATC
    #1061751

    Will do. Thanks for the help Pankaj!

    svandena JATC
    #1061950
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1061966

    Hi
    The super user details you shared not working.
    Kindly check.
    Regards

    svandena JATC
    #1061969
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1061973

    Hi
    You are using full with the main body in custom layout so replace it with the main body block and its working fine now.

    "/local/tpls/cert-support.php" in template "purity_iii".

    Regards

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 2 months, 1 week ago.

You must be logged in to reply to this topic.