Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • bakman Friend
    #1065326

    After the last updates on Joomla and the template I installed, when I create a new movie article the layout is not the correct one.

    The old articles show correctly.

    The Extra Fields are not showing and the default blog item is used, not the movie_item.php. So the article shows incorrectly.

    I tried to troubleshoot it but failed. Here is the newest item that I cannot fix:
    https://www.pagkaki.gr/movies/359-what-happened-to-monday-2

    And here is an older item, with no problems:
    https://www.pagkaki.gr/movies/354-detroit

    Saguaros Moderator
    #1065477

    Hi,

    There seems to be issue of JA Extra Fields with Joomla 3.8. I’ve reported to the team for further checking and update. Note that this template is not available for this latest Joomla version.

    bakman Friend
    #1065486

    Found out that my T3 framework was not up to date. Updated just one hour ago. No luck, issue remains.

    Tried to install earlier versions of the template. I was on 1.1 and was working. Will try to revert to that one and update.

    bakman Friend
    #1065487

    Thanks @saguaros for the reply, I was writing my update and did not see yours.
    Hope we can find a solution and update the template. If not, do you know any good tip to revert back to older Joomla version?

    bakman Friend
    #1068634

    Well my site is broken. It is not on movie articles only.

    Hope an update comes vout soon.

    Saguaros Moderator
    #1068706

    Do you have any backup of your site before updating? pls roll it back.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 8 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum