Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • shemeam Friend
    #204996

    Hi

    I have just run the upgrade to joomla 3.4.1 (from 3.3) and JA Side News modules have stopped working on my site.
    Any ideas?

    The site is http://www.walc.org.uk

    Shemeam

    pavit Moderator
    #564556

    Hi

    Did you updated also the JA Side News module to the latest version released ?

    shemeam Friend
    #564558

    I am using version 2.6.6

    Shemeam

    pavit Moderator
    #564560

    Try to uninstall it and reinstall again after cleaned all database occurrencies about it via phpmyadmin

    shemeam Friend
    #564571

    Uninstalled it, couldnt find any reference to it in phpmyadmin.
    Reinstalled it
    It is still not working – the module header is showing but nothing else :((

    Shemeam

    shemeam Friend
    #564690

    OK I have figured out that it is the Apply Animation: ‘Content’ setting that is not working.
    When I set Apply Animation: to image then the image shows, but I don’t get the slide effect.

    the page is http://www.walc.org.uk

    These are the settings I have
    <blockquote>CONTENT SETTINGS
    Select Source
    Categories Selection – Promote*
    Featured Articles Show
    Article Field to Order By: Order
    Date range — All —
    Ordering Direction: Ascending
    Max Articles Display
    Title Max Length: 300
    Max Length of Description: 130

    LAYOUT CONFIGURATION
    Layout Style: Side News
    Module Height: 200
    Text Color: #ffffff
    Background Color: #0077bb
    Background Transparent: 80
    Apply Animation: Content
    Play Side Mode: Caption
    Expand Height: 200
    Collapse Height: 60
    Animation Transition: eXPO.EASEoUT

    IMAGE SETTINGS
    Thumbnail Mode: Using Crop
    Image Width: 300
    Image Height: 200
    Image Alignment: LEFT</blockquote>

    Any help please to get this sorted.

    Shemeam

    jooservices Friend
    #564691

    Hi there
    Your site have tons of js error. Please fix it first.

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Category not found)
    js-163a7.js?t=131:48 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
    www.walc.org.uk/:25 Uncaught TypeError: Eb.jQuery is not a function
    www.walc.org.uk/:324 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
    www.walc.org.uk/:477 Uncaught ReferenceError: JaSlidingBox is not defined
    www.walc.org.uk/:512 Uncaught ReferenceError: JaSlidingBox is not defined
    www.walc.org.uk/:543 Uncaught ReferenceError: JaSlidingBox is not defined
    www.walc.org.uk/:574 Uncaught ReferenceError: JaSlidingBox is not defined
    www.walc.org.uk/:1031 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined
    http://www.walc.org.uk/modules/mod_eb_events/css/font.css Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Category not found)

    Thank you,
    Viet Vu

    shemeam Friend
    #564693

    Thank you

    I am beginning to think that the JA module is not the issue on my site but that another mod is causing the issues.
    Thank you for your help.

    Shemeam

    jooservices Friend
    #564764

    Hi there
    Please remove js conflict first than we can keep go on.

    Thank you,
    Viet Vu

    ivek13 Friend
    #573798

    I have same problems JA Side News stopped working after upgrade to Joomla 3.4.1.

    site: http://www.3os-celje.si/joomla34/index.php

    I got 500 JHtml image not found.

    I upgraded uninstal/install…

    Best regards

    Saguaros Moderator
    #574775

    Your site’s URL doesn’t work, pls try to update the latest version for this module first.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 11 replies, has 5 voices, and was last updated by  Saguaros 3 years, 10 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum