Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • tiwi Friend
    #1092315

    It of course the ja quick contact module, but what are the setting to have it appear as in the contact us page in the demo?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1092465

    Hi
    here are the settings for menu : http://prntscr.com/igohke http://prntscr.com/igohna
    contact item : http://prntscr.com/igohqc http://prntscr.com/igohro
    Contact module : http://prntscr.com/igohy9

    Hope it helps.

    Regards

    tiwi Friend
    #1092482

    Thank you, that helped. It now almost shows correctly. Any suggestions why the google map is not showing,?see image attached,


    1. map
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092495

    Hi
    For the map you need to configure the Google map plugin with help of this documentation.
    Add your location parameter in the plugin, copy the location code and use that code in the contact page.

    Regards

    tiwi Friend
    #1092552

    I already configurated the plugin and this (previous image attachment) is what I see. I enter in the contact ‘miscellaneous’ info the {jamap } code. Could it be anything else? could the api code be wrong or location settings in the plugin when you get the message as in previous image?


    1. Untitled-1
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092648

    Hi
    You need to select the location check box in the Google map plugin, by this, it will generate a new code in the code container that you can copy to contact page.
    Also, if the Map API used by you is not correct the map will not display and give you an error for invalid API key used, SO make sure you have created and added the Google map API key correctly.

    Regards

    tiwi Friend
    #1092674

    Thanks, it did generate a new much longer ode but still it gives the message, and why does it give 2 x the massage and block for the map (image attached):

    Oops! Something went wrong.
    This page didn’t load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.


    1. Untitled2
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092678

    Map API used by you is not correct the map will not display and give you an error for invalid API key used, SO make sure you have created and added the Google map API key correctly.

    Hi
    Kindly check the API that you added in Google map plugin is correct. Also, post site super user details in Private reply. I will have a look if there is something wrong in configurations.
    As per error its issue from your Google Map API.

    Regards

    tiwi Friend
    #1092700

    Thanks, I applied for a new api key and this is solved, however, i do not yet the map??

    I tried different settings. Mostly when I open the website page then I get a pop-up with the message ‘new york not found’ see image attached?

    I checked the coordinates and this is not new york, see previous image attachment in 2 posts back for entered location.


    1. Untitled3
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092812

    Hi
    post site super user details in Private reply. I will have a look on it.
    Without site details it hard to assume issue in screenshots.

    Regards

    tiwi Friend
    #1092851
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092852

    Hi
    I checked your site and the plugin is not configured, location were not select.
    http://prntscr.com/ihnrzs
    Now Open template folder /html/com_contact/contact/default.php
    find and remove

    
                        <!-- Google Maps -->
                        <div class="google-map">
                            {jamap }
                        </div>
                        <!-- End Google Maps -->

    Regards

    tiwi Friend
    #1092900

    Thanks, I tried several configurations, including the setting in the image you included in your last response.

    I deleted the code in the php but it still shows wrong, as it shows now I had it before.

    I have included a screenshot, maybe you can see what I mean, still the pop-up with ‘new york not found’ and 2 blocks for the google map?


    1. Untitled5
    Pankaj Sharma Moderator
    #1093016

    Hi
    The code is still on your site, Kindly share FTP details of site So i can check whether its removed or not.

    Regards

    tiwi Friend
    #1093046

    I see what happened. There are 2 x in the default php where the {jamap} code appears… I deleted the part where it appears for the second time in the default.php…

    I’m not 100% sure but what I deleted the first time was I believe also <div class="google-map"> {jamap } and I put this back now and deleted the other part where it appears the first time in the default php.

    I shows as it should now. I hope I done it correctly. Thanks

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  tiwi 1 year, 2 months ago.

The topic ‘rebuild contact page’ is closed to new replies.