Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • eutek Friend
    #1094955

    I already installed the quickstart template but is empty, I don’t see any image and links. With the quickstart I shlould have the same template that you have online: http://www.joomlart.com/demo/#ja_lens. I did it with other templates and was so…
    thank you

    eutek Friend
    #1094972

    I took a look here: https://www.joomlart.com/documentation/other/make-a-site-as-demo

    I installed:
    quickstart: jatc_lens_j3x
    T3 plugin
    mod_jak2timeline.v1.0.2
    mod_jaslideshowlite.v1.2.3
    plg_k2_jak2timeline.v1.0.0
    plg_system_jalazyload.v1.0.7
    plg_system_japopup.v2.6.3
    plg_system_jatabs.v2.6.7
    com_jaextmanager.v2.6.3

    But continues empty… and have no idea where to start even because the K2 has nothing, is empty and the menu is empty… I used other templates from joomlart and are so simple and intuitive because the quickstart was perfect and I had the same website of the demo in few minutes… I hope you can guide me

    Saguaros Moderator
    #1095233

    Hi,

    Kindly follow this docs for how to install Quickstart package: https://www.joomlart.com/documentation/other/quickstart-installation

    I guess you missed to install Sample Data in the Installation progress, pls try to install again.

    Regards

    eutek Friend
    #1095246

    Thank you for your answer.. I really need your help. I already did that, I know the procedure… I did it with other templates… I installed the Quickstart file: jatc_lens_j3x but that is what I’ve got.
    Shuold I uninstall joomla and install "jatc_lens_j3x" again? I will have the same problem beacause I used that file the first time jatc_lens_j3x.

    eutek Friend
    #1095256

    if you need ftp Data and database please tell me and I will send you, maybe you can take a look.

    eutek Friend
    #1095261

    I send you a screen of the database and ftp and you can see that is all there…


    1. database
    2. ftp
    eutek Friend
    #1095269

    here are the files that I downloaded: see attachment and I selected the quickstart, I did the procedure that you asked me with that file.


    1. quickstart
    eutek Friend
    #1095310

    I tried to install the quickstart in my hosting too and the same result:
    http://www.johannacascelli.com/eutek/

    Please I need your help, maybe there is something wrong with the file? I really need to start working…

    eutek Friend
    #1095326

    Sorry, links and photos in the homepage are working, I did something wrong in the last step of the installation.

    Saguaros Moderator
    #1095513
    This reply has been marked as private.
    eutek Friend
    #1095555
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1095732

    I replied in that topic, kindly follow it.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 6 years, 3 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum