Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • andreast36 Friend
    #143806

    Hi there,

    When i publish mod_custom (an empty one) to the bottom position e.g user 5, or user 2 and if it is the only module published in these user positions then the border does not appear properly, please see attached image.

    I have attached an imagte for you to refer to, any guidance appreciated

    Thanks
    A


    1. bottom
    andreast36 Friend
    #315823

    Hi all, re my last post, all i really need to understand is which CSS file and which part of the CSS file controls this bit, it appears that an image and the relevant CSS code is missing.

    Thanks in advance

    Rgds
    A

    andreast36 Friend
    #316162

    Hi guys do you think i can get some help with this
    Kind Rgds
    A

    Anonymous Moderator
    #316187

    Hi andreast36

    Could you please send me your live url, admin account via PM so that i could have a closer look on the issue?

    andreast36 Friend
    #316275

    Hi there i have made changes to the CSS, so what i wanted to know is which sections in the CSS file control the bottom part of the template, i think i may have figured it out. I am guessing i deleted something from the template.css file in an attempt to reduce http calls but i may have been overly zealous.

    I will come back to you with an update if i need help

    Thanks again
    A

    andreast36 Friend
    #316293

    okay looks like i need your help.:D
    In user 5 i have this module published you will see the title is in greek – οικογενειακές προσφορές
    Basically i wanted to have an image in there using a custom module as shown, but the border does not appear, even if i remove the image and leave a blank module.

    Hope this makes sense

    Can you please let me know what the solution is as this is my test server and when i finish this i wil have to move the site, so just in case would want to know how to fix this.

    Thanks
    Andreas

    I will PM you the URL and the admin un and pw

    Anonymous Moderator
    #316611

    Hi andreast36

    I am sorry for my delay.

    To solve this issue, you have to increament the width of two following images to your suitable:

    + http://www.cinemaxgr.com/templates/ja_rutile/images/box-r-tr.gif

    + http://www.cinemaxgr.com/templates/ja_rutile/images/box-r-br.gif

    vrahimis Friend
    #410209

    I am having the same problem, please could someone explain this further.

    I think that section of my template.css file that controls this is:

    /* SPOTLIGHT
    --------------------------------------------------------- */
    /* Spotlight Box Style */
    .ja-box-full, .ja-box-left, .ja-box-center, .ja-box-right {
    float: left;
    overflow: hidden;
    }

    /* Bottom spotlight */
    #ja-botsl {
    clear: both;
    margin: 0;
    padding: 0;
    }

    #ja-botsl .ja-box-tl {
    padding: 0 15px;
    }

    #ja-botsl div.module h3 {
    margin: 0 -14px;
    padding: 0 0 7px 15px;
    font-size: 150%;
    border-bottom: 1px solid #DDDDDD;
    }

    #ja-botsl div.module {
    margin: 20px 5px;
    padding: 0;
    float: none;
    width: auto;
    background: url(../images/box-r-br.gif) no-repeat bottom right #FFFFFF;
    overflow: hidden;
    }

    #ja-botsl div.module div {
    background: url(../images/box-r-bl.gif) no-repeat bottom left;
    }

    #ja-botsl div.module div div {
    background: url(../images/box-r-tr.gif) no-repeat top right;
    }

    #ja-botsl div.module div div div {
    padding: 10px 15px;
    background: url(../images/box-r-tl.gif) no-repeat top left;
    }

    #ja-botsl div.module div div div div {
    padding: 0;
    background: none;
    }

    I have tried playing around with these settings but cannot seem to get it working.

    Image below:

    Any help please anyone..


    1. rutile
    vrahimis Friend
    #411153

    can anyone help me with this??

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  vrahimis 12 years, 9 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum