Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • Robin Friend
    #208280

    Hi, the business menu is showing up in the middle of the responsive page on the homepage. The business menu shouldn’t be there and it looks like it’s pulling in from the old template. I updated to the latest Joomla version so that may have something to do with it. Please help.


    1. Screen-Shot-2015-07-05-at-1.08.16-AM
    Pankaj Sharma Moderator
    #576407

    Dear Sir
    First i would like to inform you that Teline III is compatible with Joomla 3.1 only .
    You can check it change log here
    Can u provide some more details because post is on TelineIII and on site i can see Teline IV , Are you moving from TelineIII Template .
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Pankaj Sharma Moderator
    #642723

    Dear Sir
    First i would like to inform you that Teline III is compatible with Joomla 3.1 only .
    You can check it change log here
    Can u provide some more details because post is on TelineIII and on site i can see Teline IV , Are you moving from TelineIII Template .
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Pankaj Sharma Moderator
    #741380

    Dear Sir
    First i would like to inform you that Teline III is compatible with Joomla 3.1 only .
    You can check it change log here
    Can u provide some more details because post is on TelineIII and on site i can see Teline IV , Are you moving from TelineIII Template .
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Robin Friend
    #576414

    You are correct. It is Ja Teline IV. I posted in the wrong area. I don’t want to switch anything. Sorry about the confusion. :-[

    Robin Friend
    #642730

    You are correct. It is Ja Teline IV. I posted in the wrong area. I don’t want to switch anything. Sorry about the confusion. :-[

    Robin Friend
    #741387

    You are correct. It is Ja Teline IV. I posted in the wrong area. I don’t want to switch anything. Sorry about the confusion. :-[

    Pankaj Sharma Moderator
    #576418

    Hi
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Pankaj Sharma Moderator
    #642734

    Hi
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Pankaj Sharma Moderator
    #741391

    Hi
    I checked your site but did not got the block that u shows in screenshot for business menu.
    Please provide complete details of problem so i can assist you better.

    Robin Friend
    #576423

    It only happens on mobile devices, or you can adjust the browser to mobile to view it. It’s right above the market indexes widget.

    Pankaj Sharma Moderator
    #576519

    Hello
    Its the module > JA News – Mobile
    Go to module manager and un publish the module > JA News – Mobile
    Clear cache and check it .
    Hope it help.

    Robin Friend
    #576646

    That worked! Thanks a ton! :laugh::laugh:

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 5 years, 2 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum