Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • iammontoya JATC
    #1094489

    I set up JaMasshead for several pages on the site. It works for a few of them, but will not work for others. I noticed some of the other pages are all subpages (in a submenu). Could that be why?

    I’ve also noticed that submenu in MegaMenu (espanol) is not styled. Can you please help me?

    Saguaros Moderator
    #1094584

    Hi,

    Kindly share the credentials of your site and tell me the pages which are not showing masthead, I will take a look.

    Regards

    spirosvl123 Friend
    #1094862

    hi saguaros, i have the ja_events ii template,
    i have an issue with jamasthead.
    if i publish the JA Masthead module the picture is the same for all pages.
    url(‘../../../images/bg-masthead.jpg’)
    which code must write to replace this photo for same pages?

    i write this
    [Masshead Itemid="25" title="test" background="images/test/event.jpg"]test description [/Masshead]
    but not works

    Can you please help me?

    Saguaros Moderator
    #1094882

    @spirosvl123: you can create a new topic and share the credentials of your site, I will take a look.

    spirosvl123 Friend
    #1094886

    @spirosvl123: you can create a new topic and share the credentials of your site, I will take a look.
    i have false item id… 🙁 thanks, everything ok

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  spirosvl123 1 year, 4 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum