Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • alaink Friend
    #206844

    Hi we have some problems with JA_travel and Joomla 3.4.1.
    Is there any chance that JA_TRAVEL be updated for a perfect working with the actual version of Joomla?

    Thanks in advance for your help.

    jooservices Friend
    #572651

    Hi there
    May i know detail of your issue ?

    Thank you,
    Viet Vu

    jooservices Friend
    #737686

    Hi there
    May i know detail of your issue ?

    Thank you,
    Viet Vu

    alaink Friend
    #572654

    Hi thanks for your help,
    Some pages are completely blank. I’ve noticed that when i disable the “breadcrumb” module some pages get back but not all of them.

    I know it is not really accurate but i can’t get more information. I try to disable all modules and plugins. When i select an other template the page works fine…

    alaink Friend
    #737689

    Hi thanks for your help,
    Some pages are completely blank. I’ve noticed that when i disable the “breadcrumb” module some pages get back but not all of them.

    I know it is not really accurate but i can’t get more information. I try to disable all modules and plugins. When i select an other template the page works fine…

    jooservices Friend
    #572656

    Hi there
    For blank page please turn on display_errors for inspecting.

    Thank you,
    Viet Vu

    jooservices Friend
    #737691

    Hi there
    For blank page please turn on display_errors for inspecting.

    Thank you,
    Viet Vu

    alaink Friend
    #572661

    Hi there,
    it is already done. There is no message.
    I tested the setting by willingly make an error in php and the error is shown.

    alaink Friend
    #737696

    Hi there,
    it is already done. There is no message.
    I tested the setting by willingly make an error in php and the error is shown.

    Adam M Moderator
    #573447

    Hi @alaink,

    Could you please provide your site url and temporary admin account via private reply so I can have a look at the problem ?

    Adam M Moderator
    #738474

    Hi @alaink,

    Could you please provide your site url and temporary admin account via private reply so I can have a look at the problem ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  Adam M 8 years, 11 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum