Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • richnyc30 Friend
    #1084872

    I installed JA Tabs and found they did not allow the Megamenu to properly format. I tried different template styles but it was the use of JA Tabs.
    I’m using latest Argo template and Joomla 3.8.3.
    Sorry I had to discontinue the use of tabs or I could direct you to the Megamenu wrong display. Maybe it could be something with the width of the tabs as Megmenu looked like when the magnification of the browser was too big.

    Saguaros Moderator
    #1084896

    Hi,

    Kindly share the credentials of your site and describe the issue in details so I can check for you.

    Regards

    richnyc30 Friend
    #1084983

    It seems to work ok with Megamenus now. Probably had the wrong parameters.
    I do notice it doesn’t work if the tab line is more than one line. The text goes to the same row no matter that the tabs are on more than one line.
    https://manufacturingvillage.com/index.php/government/federal

    Saguaros Moderator
    #1085040

    Do you mean tabs in this section? http://prntscr.com/hwcsyx

    You can try adding this custom CSS to increase the height of the tabs’ title:

    .ruby .ja-tabs-title-top {
      height: 100px !important;
    }
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 5 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum