Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • pavit Moderator
    #887845

    Hi there

    You can try to fix it in this way

    1) Uninstall Ja Extension Manager component
    2) Uninstall the JA Disqus Debate Echo Plugin
    3) Go to Extensions -> Manage -> Database -> and click on Fix button at top
    4) Download and reinstall again the Ja Extension Manager component
    5) Download and reinstall again the JA Disqus Debate Echo Plugin
    6) Try to see if it is fixed

    Hope it helps


    1. Screenshot_1-5
    letterfrack Developer
    #887880

    Hello and thank you for your reply…

    Unfortunately, it seems there is another problem. I can’t uninstall Ja Extension Manager (or anything else) because I can’t enter Extensions – Manage – Manage section. it gives me following error:

    500 Unknown column ‘a.id’ in ‘where clause’ SQL=SELECT COUNT() FROM myprefix_extensions WHERE state=0 AND a.id != 46 Unknown column ‘a.id’ in ‘where clause’ SQL=SELECT ,2protected+(1-protected)enabled as status FROM myprefix_extensions WHERE state=0 AND a.id != 46 Unknown column ‘a.id’ in ‘where clause’ SQL=SELECT COUNT(*) FROM myprefix_extensions WHERE state=0 AND a.id != 46

    I tried Database Fix, but no results…

    This is very strange, I can’t see where the problem might be…

    What do you thing? This is definitely not JoomlArt issue, right?

    Regards, Ivan

    pavit Moderator
    #887907

    This is very strange, I can’t see where the problem might be…

    What do you thing? This is definitely not JoomlArt issue, right?

    Hi there

    No this is not a Joomlart template issue but a My-Sql table problem

    It should be investigated looking at your database tables and verify what was installed and uninstalled before this problem arised.
    If you have a backup maybe you can install it on your local and make a table comparison between 2 databases, to verify where the difference is.

    letterfrack Developer
    #888687

    Thank you for your replies, it is much appreciated.

    I still didn’t resolve this issue, but after a lot of Google-ing yesterday, I believe that this is not major issue. At least I hope so 🙂 . Most probably it was caused by latest core-Joomla update and it seems that repeating last Joomla update (this time not directly through back-end, but via FTP) should make things right.

    I’ll try to do this next weekend when I’ll have time and see if it will help…

    pavit Moderator
    #888923

    I’ll try to do this next weekend when I’ll have time and see if it will help…

    Ok

    I will close this topic, if you should encounter other problems you can open a new thread and ask for new support.

    Best regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  pavit 2 years, 4 months ago.

The topic ‘JA Disqus Debate Echo Update Problem’ is closed to new replies.