Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • bytestor Friend
    #138598

    Hi,
    The User3 module in JA Xenia, is suppose to be in the top right corner, Instead it goes to the top left overlapping with the logo.

    It works fine with Firefox, Google chrome, Apple Safari but in IE its not.

    Im looking forward for you help.

    Thanks.

    Anonymous Moderator
    #293678

    Hi bytestor,

    I can not find your issue.
    If possible, please send me the screenshots?

    bytestor Friend
    #293832

    Hi JA Developer,

    Thanks for your support, I have sent a PM with link to the screenshots , I am looking forward for your reply.

    Thanks.

    Anonymous Moderator
    #293893

    Hi,

    I have fixed this issue.

    Please check again.

    bytestor Friend
    #293911

    Hi JA Developer,
    Thanks for fixing user 3 issue, but still I find the Logo in IE does not match with the header and it overlaps with the Main Menu bar. In other browsers it works fine and Only IE which is making the mess man……
    I wish you help me sort this one as well.

    Thanks.

    Anonymous Moderator
    #294667

    Hi,

    It is very strangle.

    I have looked your website in Ie6 but there is no problem.

    If possible, please send me the screenshots

    bytestor Friend
    #295005

    Hi JA Developer,

    I have sent you the screenshots.

    Looking forward for your support,

    Thanks.

    Anonymous Moderator
    #295115

    Hi,

    I have fixed this issue.

    Please check again.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by Anonymous 10 years, 7 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum