Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • bobptz Friend
    #998261

    Hello

    I am trying to validate my website pages and I see a lot of errors. So I checked the demo purity pages and I also see many errors.

    I go to https://validator.w3.org and I try to validate purityIII pages like this:
    http://purity-iii.demo.joomlart.com/index.php/layout/new-layouts/features-intro

    For example:
    Error: The align attribute on the div element is obsolete. Use CSS instead.
    From line 593, column 3; to line 593, column 37

    Is this a problem? Please advise.

    Ninja Lead Moderator
    #998363

    Hi,

    I’ve passed this to the team for further checking, you can check its status here

    Regards

    bobptz Friend
    #1000559

    Hi

    While it is a bug, I see the status is still open. Do you think the developers will work on it in the near future? I am afraid google will penalize my website if it has those errors.

    Ninja Lead Moderator
    #1000753

    Hi,

    Our dev is checking and the update will be included in upcoming release version of template.

    In the mean time, you can follow topic here and apply to both files

    plugins/system/t3/base-bs3/html/layouts/joomla/content/intro_image.php
    templates/purity_iii/tpls/blocks/head.php

    Regards

    bobptz Friend
    #1001412

    Hi

    I did read this: http://stackoverflow.com/questions/29123445/validation-error-the-itemprop-attribute-was-specified-but-the-element-is-not

    While I am a programmer and developer of websites, my knowledge of php and google structured data is not enough to understand the problem and fix it with the info you provided me.

    1) Could you give me some more help in this?
    2) Do you have a rough estimate of the next release date that will fix this?

    Right now this problem is the biggest obstacle I am facing from releasing the website I am working on.

    Ninja Lead Moderator
    #1001492

    Hi,

    I fixed the image problem on Purity III template and you can apply it to your site

    • Download and extract my attached (intro_image.php) file

    • Copy to templates/purity_iii/html/layouts/joomla/content folder

    and you can read this: https://schema.org/docs/gs.html and apply to fix another bug on your site

    Our dev is planning to do this bug but I’m not sure the time to finish.

    Regards


    1. intro_image.php_.zip
    bobptz Friend
    #1001572

    sorry, wrong post.

    bobptz Friend
    #1002136

    Download and extract my attached (intro_image.php) file
    Copy to templates/purity_iii/html/layouts/joomla/content folder

    I’d like to verify with you that there is no previous file intro_image.php in the directory templates/purity_iii/html/layouts/joomla/content folder. And you want me to add this file there. Correct?

    and you can read this: https://schema.org/docs/gs.html and apply to fix another bug on your site
    Our dev is planning to do this bug but I’m not sure the time to finish.

    I think it will have to devote a couple of days to figure out what is happening there. I’ll wait a little for the dev team.

    Thanks

    Ninja Lead Moderator
    #1002445

    Hi,

    The issue is lined up in backlog, pls give team more time.

    Regards

    bobptz Friend
    #1011798

    Hello

    I have installed latest version 1.1.9 of purity III.

    I checked this ( http://pm.joomlart.com/browse/PURITYIII-186 ) and the issue is marked as "Unresolved". So I guess this issue was not addressed yet?

    If you test purity III demo pages like those: http://purity-iii.demo.joomlart.com/index.php/layout/new-layouts/features-intro http://purity-iii.demo.joomlart.com/

    Against this validator: https://validator.w3.org

    You will see many errors and warnings. I don’t know if they are the same or different than before.

    Saguaros Moderator
    #1012359

    Hi,

    To be frank the team is working on the JA Builder and monthly released template, the team will work on it once template is released. Pls give them more time.

    Regards

    bobptz Friend
    #1035630

    Hi

    We have a new purity III release, other issues are fixed and this one is still not resolved:
    http://pm.joomlart.com/browse/PURITYIII-186

    bobptz Friend
    #1060065

    Hi

    After a long time I visited http://pm.joomlart.com/browse/PURITYIII-186. It is marked "resolved" but then I saw the comment: "won’t fix itemprop validate". May I ask why this is not fixed? What is the best way to deal with this issue?

    Also, I still see 2 other errors:
    1) Error: Attribute attribs not allowed on element link at this point.
    From line 15, column 2; to line 15, column 109

    2) Error: Attribute attribs not allowed on element link at this point.
    From line 16, column 2; to line 16, column 109

    Saguaros Moderator
    #1060327

    I will pass to the team for further consideration.

    bobptz Friend
    #1073753

    It is ver 1.2.1 now.

    As I understand there is no intention to fix this?
    http://pm.joomlart.com/browse/PURITYIII-186

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

This topic contains 14 replies, has 3 voices, and was last updated by  bobptz 1 week, 3 days ago.

You must be logged in to reply to this topic.