Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • ragnarli Friend
    #141306

    Hi,
    I am almost ready to launch a new site
    http://test.europaveien.no/index.php?option=com_frontpage&Itemid=74
    and was preparing to finalise updated content in the Hot-Topic section when the following error message appears:

    Fatal error: Call to undefined function imageantialias() in /home/2/e/europaveien/www/modules/mod_ja_catslwi/helper.php on line 128

    The present content in my Hot Topic section (called På Agendaen in Norwegian) is just test-articles that I made several monts ago without any problem. But when I now try to change the test photos with proper photos, I get the error message. If I save it without any photo, there is no error message, but also no photo, of course.

    I have tried with different sizes and with placing the photo in different photo folders, but it does not help.

    I have also searched for someone with a similar problem at this forum, but without any success.

    Anyone got a clue?

    ccvpguy Friend
    #305235

    Did you put the photo under images/stories/demo/”hot topic news” !

    Photo has to be loaded under hot topic folder

    Regards

    ragnarli Friend
    #305409

    Previously some where saved under stories/ . Now I have used only pictures from this folder:
    http://www.europaveien.no/images/stories/demo/hot_news/
    The strange thing is that using the demo pictures there goes fine, but another picture, same size, even, causes the fatal erreor messsage, as you may see now:
    http://www.europaveien.no/index.php?option=com_frontpage&Itemid=74

    beats me…

    Anonymous Moderator
    #306356

    Hi,

    Open modules/mod_ja_catslwi/helper.php on line 128, find following code:

    [PHP]imageantialias ($dst, true);[/PHP]

    and comment it:

    [PHP]//imageantialias ($dst, true);[/PHP]

    ragnarli Friend
    #306413

    That solved it! Thanks so much !!

    ahmed09 Friend
    #317314

    <em>@ragnarli 129248 wrote:</em><blockquote>Hi,
    I am almost ready to launch a new site
    http://test.europaveien.no/index.php?option=com_frontpage&Itemid=74
    and was preparing to finalise updated content in the Hot-Topic section when the following error message appears:

    Fatal error: Call to undefined function imageantialias() in /home/2/e/europaveien/www/modules/mod_ja_catslwi/helper.php on line 128

    The present content in my Hot Topic section (called På Agendaen in Norwegian) is just test-articles that I made several monts ago without any problem. But when I now try to change the test photos with proper photos, I get the error message. If I save it without any photo, there is no error message, but also no photo, of course.

    I have tried with different sizes and with placing the photo in different photo folders, but it does not help.

    I have also searched for someone with a similar problem at this forum, but without any success.

    Anyone got a clue?</blockquote>
    when i installed the template it desplaying this problem, so what to do to solve this?
    Warning: Parameter 4 to JHTMLMenu::treerecurse() expected to be a reference, value given in C:xampphtdocsjaamicilibrariesjoomlahtmlhtml.php on line 87

    Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, null given in C:xampphtdocsjaamiciadministratorcomponentscom_menusmodelslist.php on line 143

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:xampphtdocsjaamiciadministratorcomponentscom_menusmodelslist.php on line 147

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:xampphtdocsjaamiciadministratorcomponentscom_menusviewslistview.php on line 65
    Filter: Go Reset Max Levels

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by  ahmed09 14 years, 8 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum