Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • sanjiovani Friend
    #201616

    Hello my home page continues to reload in a continuous loop

    http://bit.ly/1pFltuw

    Pankaj Sharma Moderator
    #550849

    Hello
    Did you sort it out .
    Your site Homepage is working fine on my end . >>>> http://prntscr.com/4qfr5h .
    Please check your site on a different system or check your internet connections . I have not found any conti. Loop.

    sanjiovani Friend
    #550851

    It seemed to have stopped

    there is a 2nd issue – there is a long delay for the image showing up in the slideshow module on the home page

    Thanks


    1. I-Love-Film
    Pankaj Sharma Moderator
    #550855

    Hi
    Your images in the slideshow are coming from a cached folder , from a third party extension .
    >>> media/mod_zentools/cache/images/remote-image-
    The extension is taking time to load itself . Please contact to extension developer for its slow loading .
    JA Support does not cover Third party extension support .

    sanjiovani Friend
    #550856

    The answer i got from zen tools was that there were a number of script errors on the home page caused by the template

    Pankaj Sharma Moderator
    #550857

    Hello
    I checked your site on toolsPingdomand found that there are thrid party extension present on your homepage .
    There is no>>>>>> were a number of script errors<<<<<
    from template . All the css and js are coming from CDN and compressed by Third Party extensions .
    There is file rocket.js that is 0byte size and taking time >>>>http://prntscr.com/4qg2n4 .
    >>> http://prntscr.com/4qg3mx
    + all the css are coming from index file due to your customization or because of Third party extension .
    You can compare the compare the your site source code and demo site source code to check the difference .
    The issue is not coming from template . If you found errors in the template scripts . Let us know we can check it.

    sanjiovani Friend
    #550894

    Thanks again

    the zen tools developer indicated it wasn’t there issue 🙁

    any you provide a solution – its the one issue I cannot seem to resolve for my site

    Cheers

    Pankaj Sharma Moderator
    #550912

    Hi
    how this issue is from template ? You can see you are using many third party applications that are making your site slow .
    css/js are not running from template . You can check the previous details for it .
    You need to check your custom changes or you you need to optimize your code for fast load speed .
    Such kind of work are not under JA Support scope . If There is any issue regarding template we can help .

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 9 years, 6 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum