Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • Saguaros Moderator
    #1083167

    Thanks for the info, let me check and will get back to you.

    Saguaros Moderator
    #1083227

    Hi,

    Did you change the admin account? as I can’t login now.

    Kindly check again.

    original.com Developer
    #1083640
    This reply has been marked as private.

    B.T.

    Saguaros Moderator
    #1084169

    It’s weird, I still can’t access your site, could you check again?

    original.com Developer
    #1084515
    This reply has been marked as private.

    B.T.

    original.com Developer
    #1085566
    This reply has been marked as private.

    B.T.

    Saguaros Moderator
    #1085692

    Hi,

    Is there any cache settings on server side? as when I tried to switch template style assigned to ‘Community’ page on your site to a standard template of Joomla to see how it goes but it doesn’t reflect the change on the frontend.

    original.com Developer
    #1086011
    This reply has been marked as private.

    B.T.

    Saguaros Moderator
    #1086495

    Hi,

    Is there specific rule on your server side or do you use any extension for SEF? as when I disabled the SEF option in Global Configuration in admin panel, the profile page shows fine.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)

This topic contains 23 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 1 month ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum