Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • zeroone Friend
    #816172

    HI,

    HAving problems that the contact form some times works some times not. This is randomly, can’t find the problem. Updated joomla to 3.4.6 and contafform to latets version , but didn’t help.

    Thanks

    ROY

    zeroone Friend
    #816765

    Who can help???

    zeroone Friend
    #817169

    Is there any kind of support availble? You buy a product and have a problem, but don’t get support??

    Saguaros Moderator
    #818230

    HI zeroone,

    Could you please clarify the case that it doesn’t work? and send me the URL & Admin account of your site via your reply and SET IT AS PRIVATE reply (so that only Moderators and Staffs can see)

    I will check for you.

    zeroone Friend
    #819869
    This reply has been marked as private.
    zeroone Friend
    #824782

    Hello, been waithing nearly 1 week yo get some support
    This is the worst support i have ever had in my life

    Please do something about it!

    Saguaros Moderator
    #825085

    Hi @zeroone,

    I can’t access your site with info you sent me, please recheck and send me the correct one. I will check for you

    zeroone Friend
    #825639

    Please check again, should work now

    zeroone Friend
    #825640

    I disabled captcha for now, but even then sometimes form works sometimes not

    The contact form isn’t stable

    We are loosing bussiness because of this

    zeroone Friend
    #827111

    HELLO, is therre any body out there?

    zeroone Friend
    #827575

    ???????? When will somebody react , give support ?

    Saguaros Moderator
    #828090

    I try the admin account you sent but no luck, could you please help to check again?

    http://prntscr.com/9h1u5s

    zeroone Friend
    #828324
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #828470

    Thank for updating the info.

    I just try to use the contact form on your site but it works properly. Here is screenshot of the email which I received: http://prntscr.com/9h3ukv

    zeroone Friend
    #828471

    It works about 50%,of the times, but when we enable the captcha we have more problems

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)

This topic contains 21 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 3 years, 6 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum