Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • midhat Friend
    #207199

    Hi,
    I use JaObelisk template on my site. I use ReCaptcaha and all properly configured. When you try to register using modules Ja Login all works.
    But if you mess up the registration, module redirects you to the registration page and there is a problem. ReCaptcha does not appear and it is impossible to complete the registration.
    I try to open registration page http://planinarenje.ba/registracija, but ReCaptcha missing. On this page ReCaptcha missing in ja Login module too. On all other pages Ja Login works properly.

    How can I solve it?
    Thanks,
    Midhat

    Ninja Lead Moderator
    #573697

    You can pm me super admin login backend of your site, I will help you to check it further.

    Ninja Lead Moderator
    #738711

    You can pm me super admin login backend of your site, I will help you to check it further.

    midhat Friend
    #574616

    Thanks,
    I sent you a PM

    Ninja Lead Moderator
    #574714

    <em>@midhat 478881 wrote:</em><blockquote>Thanks,
    I sent you a PM</blockquote>

    I could not access backend of your site and it’s auto direct to homepage when I tried to access backend of your site. Please check and pm me the URL to access backend site.

    Ninja Lead Moderator
    #641058

    <em>@midhat 478881 wrote:</em><blockquote>Thanks,
    I sent you a PM</blockquote>

    I could not access backend of your site and it’s auto direct to homepage when I tried to access backend of your site. Please check and pm me the URL to access backend site.

    Ninja Lead Moderator
    #739722

    <em>@midhat 478881 wrote:</em><blockquote>Thanks,
    I sent you a PM</blockquote>

    I could not access backend of your site and it’s auto direct to homepage when I tried to access backend of your site. Please check and pm me the URL to access backend site.

    midhat Friend
    #574808

    Sorry,
    I sent PM again

    Ninja Lead Moderator
    #574979

    <em>@midhat 479135 wrote:</em><blockquote>Sorry,
    I sent PM again</blockquote>

    Look at the screenshot here

    You will see the problem captcha plugin on your site at registration page. I checked other pages but I could not see the problem as in registration page.

    You can try to revert to default Joomla template to see if its a issue of your site or our template. You can submit the request to them here hope you will get best answer from there


    1. Screen-Shot-2015-06-22-at-12.13.32
    midhat Friend
    #575254

    Tryed with Protostar, but is same. I sent a request to the
    https://github.com/google/recaptcha/issues/56

    Thanks

    midhat Friend
    #575714

    The problem was in K2 component, which I do not use, but was associated with the registration page. In K2 captcha was not enabled.
    Solution:
    1. Enable captcha in K2
    2. Uninstall K2

    midhat Friend
    #642043

    The problem was in K2 component, which I do not use, but was associated with the registration page. In K2 captcha was not enabled.
    Solution:
    1. Enable captcha in K2
    2. Uninstall K2

    midhat Friend
    #740703

    The problem was in K2 component, which I do not use, but was associated with the registration page. In K2 captcha was not enabled.
    Solution:
    1. Enable captcha in K2
    2. Uninstall K2

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  midhat 8 years, 7 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum