Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • john_kappas Friend
    #1091406

    Forget about it…. It was a stupid permission!
    No the permission is not stypid… it is me!
    All the above where created not for public but for Guest.

    Hello,
    I have been testing on localhost the Quickstart package of purity iii and it works absolutely fine.
    Now its time to install the purity on my live site. I installed the template and then the FrameworkT3.
    No errors during the installation. The site was created with Joomla 3 and now is updated to the latest joomla version 3.8.5
    My Case:

    1. I create a new Custom HTML module and publish it to Masthead position.
      Unfortunately the module is not showing on the frontend. I can see it only at the administrator menu.
    2. I create the slideshow ( using the exact same code from Quickstart). Then publish it to the slideshow position. Again… not showing on the frontend.
      Easy steps. Nothing special. Things that I had already done on my local server.
      I reinstall the template and the framework but the same again.
      I tried all kind of dedugging…but can’t undenstand what is going on!
      Any ideas?
    Pankaj Sharma Moderator
    #1092474

    Hi,
    Sorry for delay,
    First please check the template style > layout > and look for slideshow and masthead position.
    If its not in the layout module will not show, there are different layout used in the template.
    Also, i am not able to understand the issue is the permission or the module is not showing for all users.

    please check and confirm

    Regards

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 17 hours, 54 minutes ago.

You must be logged in to reply to this topic.