Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • triley0131 Friend
    #1060876

    Error message:

    The requested URL /feeds/videos.xml?user=etvmediasolutions was not found on this server.

    However YouTube account exists

    Account exists:

    Account information
    Name

    ETVMediaSolutions

    Luna Garden Moderator
    #1061174

    Hi,

    I made a research, and found this channel: https://www.youtube.com/channel/UCn18nfLTJTwnA-CFyMbv00A

    Is this your YouTube Account ? If Yes, then you must copy the code of your channel: UCn18nfLTJTwnA-CFyMbv00A
    and fill to JA Social Feed – Youtube ID, and Select source to Youtube channel.
    Remember to fill YouTube API on Global Config.

    triley0131 Friend
    #1061507
    This reply has been marked as private.
    Luna Garden Moderator
    #1061603

    Hi,

    Could you post your site URL, admin account, FTP account in Private Reply, we’ll take a look on your problem as we have tried on our end, no error occurred as yours.

    triley0131 Friend
    #1061676
    This reply has been marked as private.
    Luna Garden Moderator
    #1062093

    Hi,

    It seems you enter the wrong YouTube API Key.
    Check your YouTube API key again, did you enable YouTube API key in Google Console ?

    triley0131 Friend
    #1062119
    This reply has been marked as private.
    Luna Garden Moderator
    #1062285

    Check if you enable YouTube API in Google Console as my image attachment.


    1. FireShot-Capture-5-Guide-Plg-Soci__-https___docs.google.com_document_d_

    triley0131 Friend
    #1062718
    This reply has been marked as private.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  triley0131 9 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum