Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • joshgilson Friend
    #1034791

    I’ve updated JA Admin to v1.0.5 and when I try to add a new quicklink on the dashboard, I get this error in the console:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)
    index.php?athajax=dashboard&action=addlink

    Also, when I try to a add a new module to the dashboard (Stats to cpanel-left) it does not show up.
    Please help, thank you.

    Mo0nlight Moderator
    #1034970

    Hi.

    Edit the file administrator/templates/ja_admin/ajax/dashboard.php

    Around the lines : 64-87 Change

    $gr['id']

    To

    $gr->id

    It’s show up 5 times.

    joshgilson Friend
    #1035098

    Thanks Mo0nlight, while that fixed the issue I’m seeing two more:

    1. I have to save and close before the option to "show on" select users works.

    2. As well as "Show on" users "All" is not available. Only Super Users works, I want to choose admins as well or all.

    Thanks again for your help. Will these fixes be updated in the next version? I thought v 1.0.5 would have had these changes.


    1. Capture3-1
    Mo0nlight Moderator
    #1035396

    Hi.

    1. I’ll try to ask dev team if we could o something about that.

    2. I saw that your site only had super user group. If you choose something then the "All" option will be disabled. You need to create administrator, manager group to make it show up.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Mo0nlight 7 months ago.

You must be logged in to reply to this topic.