Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • Hung Dinh Friend
    #125848

    During the peak time of site traffic during JA Corona release, I have been stayed up and make a full investigation into the server speed issue. About 1 hour agon, with the help of Softlayer Tech (JA hosting provider), we have made some change to httpd.conf file as well as moved the Demo Server to a separated dedicated server.

    Please let me know the Main site speed and demo site speed at your end.

    At my end

    http://www.joomlart.com – IP 74.86.25.155: Quick and smooth
    Demo server (http://template15.joomlart.com/ja_corona/) – IP 74.86.75.179: Fairly quick and smooth

    Menalto Friend
    #239621

    Timeout 2 out of 3 times.

    Hung Dinh Friend
    #239622

    Thank Menalto, I keep monitoring……….A reboot has been made 2 minutes ago

    teetide Friend
    #239623

    No improvement for me either.

    Also, you can no longer pull up the black version on the demo server.

    Hung Dinh Friend
    #239629

    <em>@TeeTide 41077 wrote:</em><blockquote>

    Also, you can no longer pull up the black version on the demo server.</blockquote>

    It is not a template bug, just a wrong configuration of Demo site, read this post

    Menalto Friend
    #239633

    Now its more stable here, and loads pretty fast.

    bloggs_x Friend
    #239636

    Great loading compared to before

    vince2 Friend
    #239638

    Noticeable improvement in speed at my end. Nice.

    teetide Friend
    #239639

    Ditto, much better.

    tldagent Friend
    #239645

    That’s great, now how about fixing some of these problems with the templates so we don’t end up as your beta testers and spend time reporting problems just to not get answers.

    Salsabil Friend
    #239649

    Thank you very much Hung Dinh. now this site and the demosite loads faster than ever before. :-*

    bigrk Friend
    #239727

    It’s slowing down again!! 😮 The speed was really nice until the last couple of hours,

    Menalto Friend
    #239732

    it had a slow period this morning,but now its better again.

    bigrk Friend
    #239735

    Took me over 30 seconds to load this post to see your response.

    Hung Dinh Friend
    #239745

    Yes, I myself notice a frozen a couple minute ago…investigating..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

This topic contains 16 replies, has 9 voices, and was last updated by  mfcphil 11 years, 6 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum