Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • Sima Friend
    #1044499

    The menu redirection does not work when set in the JA Alumni Custom Login Module.

    pavit Moderator
    #1044737

    Hello

    Could you please share as private reply a temp super user account to your backend so we can take a closer look at your module settings and suggest a solution at your problem ?

    Sima Friend
    #1044757

    I don’t think that is necessary, are you saying the redirect should work?

    pavit Moderator
    #1044776

    I don’t think that is necessary

    Then we cannot help you more than what we did already, of course redirections should works

    Best regards.

    Sima Friend
    #1045431

    of course redirections should works

    Well the " Show Register Form" is suppose to work to and it doesn’t, that is why I asked first because maybe you knew already that it wouldn’t work.

    I am submitting the server details in a private post shortly

    Sima Friend
    #1046902
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1047571
    This reply has been marked as private.
    kimbare JATC
    #1062975

    The redirection still does not work. Sima, were you able to fix this issue?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1063009
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 10 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum