Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • alpha232 Friend
    #131720

    I would like to put the menu on the left side, and the body on the center of the page.
    how can I do?
    Thanks you very.

    alpha.
    :confused:

    TomC Moderator
    #263948

    Well, ironically . . . I just started working with this tempalte and – at least, – I know you can get the menu to the left side by changing the col1 css to “float:left” and the ja-content css to “float:right:”

    I’m still trying to figure out how to work the code so that the content is in the middle – with the left column on the left and right column on the right. I’m quite sure it can be done – I’m jusut not as great a coding whiz to know how to off the top of my head.

    instantinlaw Friend
    #263949

    Hey Tom,
    Not sure if this will work for you but try to set the ja-content to “clear both” or “auto” and set the right column to float right.

    TomC Moderator
    #263953

    I’ll give that a shot when I get home tonight – thanks Bill !!!

    instantinlaw Friend
    #263954

    No problem. 😉

    TomC Moderator
    #264359

    <em>@instantinlaw 71740 wrote:</em><blockquote>Hey Tom,
    Not sure if this will work for you but try to set the ja-content to “clear both” or “auto” and set the right column to float right.</blockquote>
    Unfortunatley, this didn’t seem to work – I can’t get the “right”position to line up on the right with the content section in the middle.

    Any additional thoughts?

    :confused:

    instantinlaw Friend
    #264366

    tcraw1010;72249Unfortunatley, this didn’t seem to work – I can’t get the “right”position to line up on the right with the content section in the middle.

    Any additional thoughts?

    :confused:

    Yeah,
    You probably need to adjust the margin and or padding as well.
    You have a url?

    TomC Moderator
    #264374

    <em>@instantinlaw 72257 wrote:</em><blockquote>Yeah,
    You probably need to adjust the margin and or padding as well.
    You have a url?</blockquote>
    I’m currently working with it on a localhost server, so can’t connect via the internet.

    I haven’t seen any examples of any member websites that have configured things this way – otherwise I’d Firebug it to see how they did it. :((

    instantinlaw Friend
    #264390

    Well Im sure you will be able to figure it out. 😉

    TomC Moderator
    #264406

    I’ve tried every conceivable combination of modifications I can think of – nothing works.

    I must now appeal to the expert advice of the JA Support Staff – HELP ME !!!

    :((

    TomC Moderator
    #264561

    Please …. Please …. Please.

    :((

    TomC Moderator
    #264720

    Anyone ??

    Anyone ??

    alpha232 Friend
    #264754

    maybe , modifying html code of this template ?
    :confused:

    TomC Moderator
    #264896

    It’s an issue with the CSS / positioning . . . but I haven’t been able to figure it out.

    Still hoping for one of the JA Support Staff to chime in with a possible CSS positioning fix for this issue.

    TomC Moderator
    #265091

    I’m going to bump this thread every day until I get a Support Team member to respond.

    >:(

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

This topic contains 18 replies, has 4 voices, and was last updated by  bolero1 15 years, 3 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum