Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Nick R JA JobBoard
    #148181

    Hi Guys,

    today im going to give 1.4.0 another try. I have deinstalled old version and delete all relating db fields so i was able to make a new and fresh install.
    When i want to use the menu link “sign up as employer” or as jobseeker, im always getting this error:
    500 – Layout “jaview” not found
    at this URL:
    component/jajobboard/jauserregister/employer.html

    Any ideas whats wrong here?
    Cheers
    Nick

    Anonymous Moderator
    #330866

    Hi Nick,

    I have just created a help ticket from you post. Kindly login support.joomlart.com and supplement with login details for closer look at the root?

    Nick R JA JobBoard
    #330891

    So do you need FTP or Admin access?
    Do you guess its a permission problem? I have just installed the extensions as they come from your download page…

    Anonymous Moderator
    #330954

    Hi there,

    Please let us know both FTP and Admin access to investigate further.

    Nick R JA JobBoard
    #330994

    Hi,
    just edited the ticket with all details.

    Cheers
    Nick

    Anonymous Moderator
    #331086

    Hi Nick,

    Thank you for your patience. Please check again for update information now as the issue has been fixed.

    Nick R JA JobBoard
    #331205

    Hi,

    thanks, signing up as employer is now working. But the activation link in the sent email does not. Joomla gives me an 403 – Access Forbidden! Error.

    Nick

    UPDATE: NEver mind, just solved it via global config and allow user registration.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nick R 14 years, 5 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum