Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • garth Friend
    #148923

    Hi,

    I hope someone can help me.

    I have just installed this template onto a new Joomla 1.5.15 install.

    When I enable the slideshow2 module, it appears like this:
    http://sutherland.eukhost.com/~abersoch/crunch-it.co.uk/

    only 1 image is in the folder at the moment, but it appears to be split in half. Also the description isn’t showing, nor is the readme button.

    The description is set as follows:

    <h3>Suspendisse ac lacus suscipit leo sodales pellentesque.</h3>

    If I choose ‘Fit To Main Page’ the image disappears completely.

    I am using IE8 & Google Chrome, but the display is the same in both.

    Thanks
    Gary

    garth Friend
    #333551

    Also I used CPanel Fantastico for the Joomla Installation

    Anonymous Moderator
    #333826

    Hi garth

    I think this issue is from your configuration.

    I used firebug to debug your issue and saw that:

    element.style {
    display:block;
    height:260px;
    left:300px;
    opacity:0;
    position:absolute;
    visibility:hidden;
    width:360px;
    }

    It is from the description.

    Anonymous Moderator
    #333827

    Could you give me your admin account via PM so that i could have a closer look on the issue?

    garth Friend
    #336278

    Hi,

    I’ve PM’d you the admin details for this site.

    Thanks
    Garth

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  garth 14 years, 4 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum