Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • fmm2013 Friend
    #1092534

    Hello,
    After the last update of the template and the framework, the extra field tab of our backend has disappeared.
    It seems that the update has removed this module from the articles.
    Please, we need an urgent repair.

    Thank you very much

    Jorge Cruz
    FMM

    Saguaros Moderator
    #1093141

    HI Jorge,

    I tried to access backend of your site to check the issue but it requires another login: http://prntscr.com/ii44y3

    Could you share this info also?

    fmm2013 Friend
    #1093876
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1094116
    This reply has been marked as private.
    fmm2013 Friend
    #1094441
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1094625

    It’s weird issue, could you share the FTP account also?

    fmm2013 Friend
    #1094641
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1094884

    Thanks for the info, let me check and will get back to you.

    Saguaros Moderator
    #1112581

    Hi,

    It seems that there is issue here, when you filter articles by category > open article, the extra fields tab doesn’t appear. When you open article directly, it will show fine.

    I updated this solution: https://github.com/t3framework/t3/commit/e1b36dfaec62f7288d6dec919efc53880a0a68b2

    And it’s showing fine now.

    The new version of T3 plugin will include this fix.

    Regards

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 8 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum