Frontend article editing tabs problem’ - JoomlArt
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • joerif Friend
    #1052936

    Since a couple of weeks in the frontend, when i try to create an article the editing tabs aren’t available anymore.
    So I found out in this forum to reïnstall the T3 plugin but now I have this problem:
    The Article-form is displayed, still without editing tabs,.. There is no layout.
    And under the form I got this error: 0 – Cannot use object of type ContentViewForm as array


    1. Knipsel
    Saguaros Moderator
    #1053137

    Hi,

    You can share the credentials of your site and the article page I can replicate the issue. I will take a look.

    joerif Friend
    #1053244

    OWkey now i can answer here also,. Send you the credentials via Skype.

    Saguaros Moderator
    #1053649
    This reply has been marked as private.
    joerif Friend
    #1053693

    No such extension, would an remote desktop be suitable?

    joerif Friend
    #1053704

    I have a mirror site running. I teste it on it now and the problem started by updating de T3 system plugin to 2.6.6 On the mirrorsit witch wasn’t up to date i started from version 2.6.2

    joerif Friend
    #1053709

    In the mirro version I place back the 2.6.5 an its OK. In the real site I still have a weird form wirh
    "0 – Cannot use object of type ContentViewForm as array"

    joerif Friend
    #1053732

    GREAT I Found the sollution on this forum
    https://www.joomlart.com/forums/topic/bug-found-in-t3-2-6-5/

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  joerif 2 weeks, 3 days ago.

You must be logged in to reply to this topic.