Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author
    Posts
  • espailocal Friend
    #1024305

    Sorry, but dont work without ajax sending. i dont know how to solve it. U can help me?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1024415

    Hi
    Kindly apply the solution below:
    Open JA Onepage template folder /html/mod_jaquickcontact
    rename this folder to any name.
    Now Apply the solution given Here It will fix the wrong captcha issue.

    Regards

    espailocal Friend
    #1024494

    The contact form send email correctly, but not show "thanks" message and no show captcha.

    I do the changes of the link https://www.joomlart.com/forums/topic/wrong-captca-or-wrong-email/page/2/

    but my website change on blank.

    Pankaj Sharma Moderator
    #1024506
    This reply has been marked as private.
    espailocal Friend
    #1024746
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1024967

    Hi
    I shared the issue details with the development team for further investigation and fixes.
    I will update you here once I will get the update on it.
    Regards

    espailocal Friend
    #1025212

    Thank you, i wait for response.

    Pankaj Sharma Moderator
    #1025421
    This reply has been marked as private.
    espailocal Friend
    #1025951
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1025976
    This reply has been marked as private.
    espailocal Friend
    #1026234
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1026362

    Hi
    The issue is fixed on your site
    I just tested the form and its working fine.
    Please check.

    Regards

    espailocal Friend
    #1026924
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1026956

    Hi
    The home menu template doesn’t have the component section to display message after send messages.
    For the module issue, kindly Clear browser cache and check.

    espailocal Friend
    #1027492

    I clear cache, but same errors:
    -No "thanks message"
    -Cant edit module in admin section

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)

This topic contains 31 replies, has 2 voices, and was last updated by  Pankaj Sharma 1 year, 10 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum