Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • timmieboy Friend
    #189965

    Hello,

    When I am going to job search when I am logged in I can search at the bottom for an employer. It gives me an internal server error when I click on that link. What to do?


    1. job-search
    Anonymous Moderator
    #503210

    Hello,

    Could you please capture the internal server error you have faced for closer checking ? What type of user are you using when viewing employer profile ? Admin, employer, jobseeker or guest ?

    Regards

    timmieboy Friend
    #503283

    I was logged in as an job seeker

    HeR0 Friend
    #503438

    It is a problem related to multiple languages site. You need to add live_stie setting in the configuration.php file to resolve this issue.

    timmieboy Friend
    #503600

    Sorry, I do not understand, please can you be more specific, I am not a developer. Tell me what to do.

    HeR0 Friend
    #504076

    Please try to edit variable $live_site in the configuration.php file ( in root folder )
    [PHP]public $live_site = ‘your_domain’;[/PHP]
    Hope this helps.

    timmieboy Friend
    #504341

    Hi Hero,

    Thank I added my url like this: http://www.seizoenwerk.nl is that OK or do I need to add something else.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  timmieboy 10 years, 10 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum