Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • luismi Friend
    #1080159

    Hello,

    When i installed the quickstart package my contact form look exactly like the one in your demo. However now, as you can see in the link i attach, the layout s a little different.

    I’am not sure, but i believe this happen after i update the T3 Framework to 2.7.0 version.

    My menu item is set to "Contact company" and my contact ‘Display format’ is set to ‘Plain’.

    How can i get the layout of the demo again?

    Admin access is attached.

    Thanks

    Saguaros Moderator
    #1080213

    Hi,

    It looks quite same as the page in our demo site now, did you get it solved?

    luismi Friend
    #1080341

    Hello Saguaros, thanks for your answer.

    The page layout is fine, it’s only the form (form fileds, etc…) that it’s different.

    I attach two prints


    1. demo
    2. my-version
    Saguaros Moderator
    #1080610

    The mockup in contact page of your site looks different than the demo page. Could you share ftp account also?

    luismi Friend
    #1081529
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1081896
    This reply has been marked as private.
    luismi Friend
    #1081952

    Hello,

    Yes you correct, i change the folder and forgot to correct the FTP. Sorry…

    I correct it now.

    Saguaros Moderator
    #1082100

    Hi,

    Did you customize the com_contact? as I can see that the mockup are different. For example, when you inspect elements on this contact page: http://prntscr.com/hpektu

    There is a new class called well in the div tag for contact-form, and under the fieldset, it contains class control-group while in default page of our demo site, it should be form-group.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 8 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum