Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • newswire Friend
    #1055773

    If you wanted to follow up with the developer these are the steps I went through with both v1.3.2 and v.1.3.3 plugin versions.
    Not a problem getting Facebook & Twitter feeds working but unable to get RSS feed working. Here is a summary of what we have done :-

    • under Configuration/Global tab – Sources, Enable RSS is set to Yes.
    • under Configuration / RSS a new profile is entered and enabled. The test RSS feed I’m using is http://architecturenow.co.nz/news/rss.xml but also testing using http://rss.cnn.com/rss/edition.rss in case it doesn’t support .xml feeds
      Article Settings Author (set to site’s primary admin user), Target Component (K2), Default Intro Image (not set), K2 Category (existing category "Social RSS Import”). All other fields left as default.

    Your assistance would be appreciated.
    Thank you

    Max Farndale

    Installed into Joomla 3.7.4 running PHP 7.0.10.

    Luna Garden Moderator
    #1055903

    I have tried JA Social feed with RSS, it still works as normal. I just changed some setting following the structure of RSS of Architecture Now.
    You can follow this document of RSS for reference: https://www.joomlart.com/documentation/joomla-plugins/ja-social-feed#rss-settings

    newswire Friend
    #1056440

    Thank you Luna. Yes it is working except is it possible to include images with this RSS feed just like Facebook?

    Kind regards

    Max

    Luna Garden Moderator
    #1056700

    The RSS in http://architecturenow.co.nz/news/rss.xml doesn’t contain Images you can use Default Image to add image as you want.

    The RSS in http://rss.cnn.com/rss/edition.rss contains Image and in tag on 3 levels that JA Social Feed doesn’t support. I’ll ask the developer help you custom code to get the Image.

    newswire Friend
    #1060347

    Luna I have another problem in the Facebook section where I cannot delete a profile? It just comes up with Delete & a red cross but when I click it nothing happens?

    Help

    Cheers

    Max

    Luna Garden Moderator
    #1060424

    Hi,

    I have tried to delete one profile name Joomlart, and it still works. All I did just click to the text Delete, a message box appears then click OK

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Luna Garden 1 year, 10 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum