Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • andy.t Friend
    #1087785

    I installed a fresh purity installation on my server. When I open the frontend the default theme is this:

    enter image description here

    I change in backend here the style to corporate and save it.

    enter image description here

    But nothing changes in frontend! It is ever in default style.
    I changed in style overview the style to corporate and the star is yellow. But the frontend is ever default style.

    Sorry, but what is this for a cramp!

    Who please can help me.

    THX

    Saguaros Moderator
    #1087848

    Hi,

    Kindly check the ‘Purity III – Corporate’ template style > Assignment tab and see which menu items it’s assigned to. Make sure that it’s assigned to the page you refresh on frontend.

    If there is no go, share me the credentials of your site and tell me the page which doesn’t have corporate style, I will take a look.

    Regards

    yaelede Friend
    #1093913

    I have exactly the same problem as Andy above.
    I have assigned now everything to Corporate style, but the home page is still the default.
    (I’m sure I’m missing something, I wish I knew what..)

    Saguaros Moderator
    #1094147

    Hi,

    Kindly share the credentials of your site so I can take a look.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Saguaros 1 year, 7 months ago.

We moved to new unified forum. Please post all new support queries in our New Forum