JA Law Firm Template Released Download now
JoomlArt Acquires Gavick.com View Details
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • smesko Friend
    #1023268

    Hi

    I’m having some problems with animations. I have extensions from two different developers and the animations are not working.

    In the top part of the page there are animated numbers (the numbers should be rotating) and at the bottom there is client logos scroller.

    Hope you can halp me resolve this issue!

    URL: http://267.gvs.arnes.si/bic35/


    1. animated-numbers-and-client-scroller
    Pankaj Sharma Moderator
    #1023429

    Hi
    Did you checked the extension with default Joomla templates like protostar and see how it goes?

    smesko Friend
    #1023491

    Hi
    I have downloaded Purity iii quickstart and it works just fine. Why isn’t it working on my site?

    Pankaj Sharma Moderator
    #1023493

    Hi
    You can try to disable 3rd party extension and script on your site, I can see there is some js conflict showing on your site, That might be the problem.

    Regards

    smesko Friend
    #1023507

    Hi,

    how and where do I do that?

    Regards

    Pankaj Sharma Moderator
    #1023562

    You can disable the extension from admin panel > extension > Manage Tab.

    Regards

    smesko Friend
    #1023584

    Unfortunately, it did not help. All I can do here (> extension > Manage Tab) is to Disable an extention. It’s the opposite of what I would like to do.

    Regards

    Pankaj Sharma Moderator
    #1023590

    You can post site super user details using private reply i will try above suggestion on your site.
    Regards

    smesko Friend
    #1023613
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1024079

    Hi
    Please share the super user details using Private reply and i will check it.
    Regards

    smesko Friend
    #1024133
    This reply has been marked as private.
    Pankaj Sharma Moderator
    #1024139

    Hi
    I disabled all 3rd party extensions and not the counter is working on your site.
    You can enabled them one by one to see which extension causing the issue.

    Regards

    smesko Friend
    #1024146

    Hi

    It looks like the slideshow is the problem.

    Regards

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

This topic contains 12 replies, has 2 voices, and was last updated by  smesko 6 months, 2 weeks ago.

You must be logged in to reply to this topic.