Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • Saguaros Moderator
    #1081359

    Hi,

    You can try clicking on the "Manage" button and Save again.

    ressaltomoz Single
    #1081480

    Hello sir,
    I clicked in the button Manage.
    Menu admin now is not showing enter link description here

    Please can you help me?

    Saguaros Moderator
    #1081761

    Kindly share the credentials of your site, I will take a look.

    ressaltomoz Single
    #1081838
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1081929
    This reply has been marked as private.
    ressaltomoz Single
    #1082400
    This reply has been marked as private.
    Saguaros Moderator
    #1082609

    Hi,

    You used old version of JA Admin template, I installed latest version for you and the menu is showing fine now.

    Kindly check.

    Regards

    ressaltomoz Single
    #1082681

    Hello Sir,
    Can you send me the link of the new version? Because I downloaded it today I installed it in another site, but when I access the modules nothing happens.
    Thanks.

    Thank you very much.

    Saguaros Moderator
    #1082797

    Hi,

    I can’t access your site again so pls try to download this zip file: https://we.tl/AHQPwLGDVg

    You need to unzip this file first, there will be 3 zip files there:
    1) Install this file: backend_template_package.v1.0.6.zip
    2) Then install 2 other files: plg_system_admintplhelper.zip and tpl_ja_admin.zip

    Clear all caches and let me know how it goes.

    Regards

    ressaltomoz Single
    #1083264

    Hello Sir,
    Good job, all right.

    Thanks

    Saguaros Moderator
    #1083312

    Great to hear that!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Saguaros 9 months ago.

The topic ‘Admin Menu is not showing Icon’ is closed to new replies.