Ja typo plugin missing with JA Elastica and JCE - JoomlArt
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • sal2010 Friend
    #176093

    JA Elastica+Ja Typo+ JCE editor

    JA Typo plugin don’t work with JA Elastica and JCE editor ( JA Typo plugin missing )
    I update JA typo to the last version but still no results!
    Any idea how to fix it?
    Thanks in advance

    Ninja Lead Moderator
    #448707

    I have tested JA Typo with JA Elastica and JCE it runs as well, you need to download JA Typo this link below

    http://www.joomlart.com/forums/showthread.php?p=313647#post313647

    Thanks
    Tam

    sal2010 Friend
    #448737

    <em>@tamlm 314226 wrote:</em><blockquote>I have tested JA Typo with JA Elastica and JCE it runs as well, you need to download JA Typo this link below

    http://www.joomlart.com/forums/showthread.php?p=313647#post313647

    Thanks
    Tam</blockquote>

    Thank you tamlm
    BUT the link is wrong. it direct me to this topic!. could you please send the right one
    thanx in advance

    Ninja Lead Moderator
    #449081

    Sorry about that, i miss link

    Here you are: http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=cat&id=20355

    adam4tech Friend
    #450407

    Is it true I can’t download this patch without paying? Why make a free template if you must pay to patch it? That just seems meanspirited.

    Arvind Chauhan Moderator
    #450482

    <em>@adam4tech 316352 wrote:</em><blockquote>Is it true I can’t download this patch without paying? Why make a free template if you must pay to patch it? That just seems meanspirited.</blockquote>

    Sorry for the confusion adam, you can download typo plugin from the T3 framework download folder, you dont need to pay or upgrade your membership for the same.

    http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=cat&id=361

    Since, JA Typo is not used in the Elastica Demo, it is not released in its own download section.

    Arvind

    adam4tech Friend
    #450512

    Thank you very much for the quick response! And the solution; I now have the button.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  adam4tech 3 years, 9 months ago.

You must be logged in to reply to this topic.